20 oktober 2019 Singer/songwriter workshop met Tim Knol. Geef je snel op!

Gitaarclinic met Ruben Hoeke

Ruben Hoeke is te plaatsen in het rijtje muzikanten die de Nederblues en Rock naar een hoger niveau hebben getild. Sinds zijn eerste optreden in 1992 tourt hij onafgebroken door Nederland en speelde op podia in Denemarken, Duitsland, België, Estland, USA, Ierland, Luxemburg en Curaçao.
Na een succesvolle clinic in maart komt Ruben terug naar onze studio om een geheel nieuwe workshop te geven waarbij deelnemers actief betrokken worden en nieuwe licks en trics leren. Toegankelijk voor zowel de beginnende als gevorderde gitaristen.

12 oktober 2019, 14.00 tot 17.00 uur. € 30,00 p.p. inclusief hapje en drankje

Singer/songwriter workshop met Tim Knol

Een unieke workshop waarbij Tim een stukje van de sluier op zal lichten met betrekking tot de geboorte van een nieuwe song.
Tim is een grote bekendheid. Iemand als Kevin Kinney is zijn voorbeeld en de manier waarop hij zijn carrière invult. Hij  is een troubadour. Net als Townes Van Zandt kan hij een verhaal vertellen met drie akkoorden waarvan je stijl achterover slaat.  

20 oktober 2019, 14.00 tot 17.00 uur. € 35,00 p.p. inclusief hapje en drankje

DJ workshop

Altijd al DJ willen worden? Of wil je wel eens weten wat een DJ allemaal doet en kan? Geef je dan nu op voor deze leerzame, maar vooral leuke workshop!
Deelnemers leren de basic skills van het dj-en en hebben daarbij elk de beschikking over een eigen dj-set. Ze leren tellen op de maat, scratchen, mixen en beatmatchen. In de finale strijden de beste kids tegen elkaar en mogen ze op de main booth hun perfecte mix laten horen. Het belangrijkste is natuurlijk dat ze de andere kids aan het dansen krijgen! Feest! 

Geef je op met je klas of met je vrienden en vriendinnen!

Datum en prijs op aanvraag.

 

Offerte aanvragen

:

Wat hebben wij genoten van jullie muziek workshop! Bedankt!
- Anita
Vandaag heb ik met heel veel plezier de drum clinic met Ton Dijkman bijgewoond. Super goed georganiseerd door Wolters en Weel Music b.v. Ik heb in deze drie uur meer geleerd dan vorige week op de drumweek in België. Echt super fantastisch!!
- Betty
Wat een top clinic vandaag met Ruben Hoeke! Heb een paar goeie vingeroefeningen meegekregen Hier heb ik echt wat aan. Bedankt!
- Peter